Ajánlások

Ajánlások /feltöltés alatt/

A kért honlapot gyorsan és pontosan a tervek szerint megkaptam, ráadásul az ára is nagyon jó volt. Gábor és Ildikó mindvégig figyelembe vette a kéréseimet és aszerint haladtak a munkával. Negatívumként azt tudom mondani, hogy Gábor telefont nem mindig veszi fel azonnal, de az e-mailekre rövid időn belül válaszol.
Mihó József, Ráckece | www.gepalkatreszforgacsolas.hu

Bevallom, nem hittem korábban, hogy valaha is találok egy olyan szakembert, aki a honlapkészítés előtt, közben és utána is pontosan ugyanolyan gyorsan és szívesen segít, mint ahogy Gábor tette. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt!
Szabó László, Karcag

Habár egyedül kezelem a webáruházaimat, Gabi és Ildi nagyon sokat segítettek a honlapkészítés során, bármilyen problémám volt pl. az új rendszerre való átálláskor. Gabi nem győzte elégszer mondogatni a keresőoptimalizálás fontosságát, mire végre beláttam, hogy igaza van - azóta egyre többen látogatják az oldalaimat reklámköltségek nélkül!
Pápai Gabriella, Tatabánya | www.puffins.hu

Nekem csak egy egyszerű honlapra volt szükségem, de miután Gáborék elkezdték csinálni, kiderült, hogy nem tudom biztosítani számukra a honlapkészítéshez szükséges anyagokat. Ők teljesen megértőek voltak 2 hónapig, nem is engedték, hogy kifizessem a már elvégzett munkát, mert azt mondták, hogy ők "fél munkáért" nem fogadnak el semmit, akkor sem, ha nem miattuk áll a dolog. Végig nagyon pozitívak és megértőek voltak, azóta már több ismerősömnek is ajánlottam őket.

"Cégünknél már jóideje elakadt a honlapkészítés, ezért egy új szakembert kellett keresnem. Gábor szerencsére éppen ráért és alig 4 nap alatt készen lett az a honlap, amire korábban több, mint 3 hónapot vártunk. Az e-mailekre gyorsan válaszol, a kéréseimet mindig figyelembe vette, csak ajánlani tudom."
Monica Luca, InnoXS Ltd.

"Sajnos nem ment minden simán, mert elég sok mindent másképpen terveztünk eredetileg, mint Gábor csinálta, de úgy döntöttük a férjemmel, hogy ha már szakemberre bíztuk a honlapunkat, akkor nagyobb szabadságot adjuk neki a kivitelezés terén. Összességében azt kaptuk, amire számítottunk és most kíváncsian várjuk a honlapkészítés eredményét, hogy lesz-e több vendégünk."
Székely Pálné, Igal

"Mi már eredetileg is rendelkeztünk egy külsőre pont ugyanilyen honlappal, de sajnos az eredeti honlapkészítő nem volt elérhető. Csak egy kisebb munkát kértünk Gábortól, de ő a korábbi oldal több hiányosságára rávilágított (pl. nem igazán hozható előre a keresőben) és meggyőzött bennünket arról, hogy érdemes lenne az egészet újra felépíteni. Szerencsére éppen egy honlapkészítés akció volt nála, ezért igazán jó árakat tudott mondani a teljes rendszerre és az oktatóvideókra is."
B. Hervert Adrienne, Budapest

"Gábor és Ildikó a honlapot gyorsan összerakták, talán az egész nem volt egy hét sem az összes termékkel. A honlapkészítés befejezte után feltették a nagy kérdést, hogy szeretnék-e keresőoptimalizálást és linképítést kérni, mert akkor jobban fog szeretni a Google és több látogatója lesz a honlapnak. Kicsit pesszimista volt, de végül meggyőztek, aminek nagyon örülök, mert ma már mind a két termékcsalád kifejezéseire az első oldal elején vagyok, így a honlapkészítés ára többszörösen megtérült."
Kosztin Ferenc, Pécel

"Már régóta szerettem volna egy igazán profi honlapot, mert a korábbi ingyenes megoldásokat nem találtam kellően színvonalasnak a tervezett online kiállításomhoz. Gábor a megkeresésemet követően igen rövid időn belül tájékoztatott a honlapkészítés lehetséges 'kimeneteleiről' és meghagyta számomra a választás lehetőségét, hogy nekem mire van szükségem. Bár eredetileg csak későbbre terveztem a honlapot, de az egyik ajánlata gyorsan meggyőzött."
Budai Róbert festőművész, Budapest

"Gábor végig nagyon segítőkész volt a honlapkészítés során, de nem is vártam tőle mást, hiszen az előző honlapunkat is remekül megcsinálta. Több éve van a cégemnek weboldala, de most először érzem azt igazán, hogy végre jó kezekbe került az online marketingünk - jelenleg pedig éppen a harmadik honlapunk alapjait rakjuk le együtt. Gábort és Ildikót mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, mert nagyon lelkiismeretesen dolgoznak."
Szováti János, Szamosújvár [Románia]

Tovább a kategóriában: Ingyenes anyagok »
2013 | Minden jog fenntartva!