Aktuális honlapkészítés akció

Különféle időszakos és állandó honlapkészítés akciók közül választhat, ha új honlapot kér, azonban fontos, hogy csak akkor módunkban jóváírni az akció keretein belül kínált engedményt vagy ajándékot, ha még a számlázás előtt felhívja erre a figyelmünket. Erre azért van szükség, mert sokszor 1-1 akció csak pár napig tart, míg egy összetett honlap elkészítése hetekig is eltarthat és egyszerűen kimegy a fejünkből, hogy melyik időszakban kezdtük el.

Az árengedmény kizárólag az egyedi, első megbízás kapcsán felmerülő munkadíjra vagy az először megrendelt előkészített honlapkészítés csomagokra vonatkozik, tehát nem kérhet csak tárhelyet vagy domaint, hiszen az nekünk is fix összegbe kerül.

 

Aktuális honlapkészítés akció

Ha van aktuális akciónk, akkor azt itt találja. Ha nem talál semmit, akkor is érdemes a többi akciót megnézni, csak nyerhet velük!:)

 

"Országjáró akció" (-20% árengedmény)

Ez a honlapkészítés akció akkor elérhető az Ön számára, ha a vállalkozásának a székhelye olyan magyarországi településen van, ahonnan még nincs ügyfelünk. A célunk az, hogy országosan is ismertek legyünk, hiszen a honlapkészítés során egyébként sincs szükség személyes találkozásra. Ügyfeleink, megbízóink kb. 90%-ával soha nem találkoztunk és várhatóan nem is fogunk. A már akcióból kizárt települések nevit ITT, ennek az oldalnak az alján találja. Figyelem, ez a lehetőség egyelőre csak a magyar településekre vonatkozik!

Ha már van ügyfelünk a településről, de nem frissítettük a listát, az a mi bajunk, ebben az esetben is megadjuk Önnek a megígért kedvezményt. Ezzel párhuzamosan azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy a már folyamatban lévő honlapok megrendelőinek a székhelyét is feltüntessük.

"Viszonteladói" honlapkészítés akció (-15% vagy ingyen SEO)

Nem elég csak eljutni valamelyik településre az országban, fontos az is, hogy a már meglévő ügyfeleink továbbadják a jó hírünket. Ha Ön a honlapkészítés során, még a számla kifizetése előtt ajánlás útján új ügyfelet szerez nekünk, akkor 15% árengedményt vagy ennek megfelelő linképítést kap ajándékba. Ha a számla kiegyenlítése után hoz új ügyfelet, akkor vagy a következő rendeléskor (pl. éves fenntartás) írjuk jóvá vagy ajándék linképítést adunk ajándékba. Elnézést kérünk, de pénzt visszautalni nem áll módunkban, mert aránytalanul sok jogi/könyvelési adminisztrációval járna.

Nincs más dolga tehát, mint megmutatni honlapunkat vagy szórólapunkat ismerőseinek és felhívni figyelmüket arra, hogy ha ajánlással érkezik hozzánk, akkor neki is jár 10% kedvezmény.

"Ajánlóval jöttem" akció (-10%)

Akkor jogosult rá, ha megnevezi azt a személyes ismerősét vagy üzleti partnerét, aki Önnek megmutatta a mi honlapunkat. A "Viszonteladó honlapkészítés akció" párja, annak kivételével bármelyik másik akcióval összevonható. Egyszerre természetesen csak egy ajánlót nevezhet meg.

 

Gyakori kérdések a honlapkészítés akciókról - Hamarosan!

 

Az "Országjáró honlapkészítés akció"-ból kizárt települések listája. Tehát ha az Ön székhelye NEM ezek valamelyikében található (de Magyarországon van), akkor igényelheti a 20%-os árengedményt. NE habozzon, kérjen árajánlatot, mielőtt a helyi konkurense (vagy akár üzlettársa) megelőzi!:)

A-K L-R S-Z
Budapest
Bokros
Egyházasdengeleg
Fertőrákos
Hajdúszoboszló
Igal
Kaposvár
Karcag
Komárom
Mórahalom
Nagykáta
Palotás
Pécel
Pomáz
Püspökladány
Szeged
Székesfehérvár
Szolnok
Tápiószentmárton
Tata
Tatabánya
Tiszaföldvár
Tiszapüspöki
Tovább a kategóriában: Ingyenes honlapkészítés »
2013 | Minden jog fenntartva!