Honlapkészítés referenciák

Az elmúlt 8 évben évben kb. 120 honlapot elkészítésben vettem részt, de ezen az oldalon "csak" 85 db szerepel jelenleg. Ezeket gyakorlatilag a nulláról építettem fel teljesen egyedül.

15 db van nagyban van kiemelve, ezek többnyire a legfrisebbek.
70+ db további referenciahonlap képgalériában van lent a monitor alatt.

A honlapkészítés közben elsősorban a megbízóink ízlésvilágát és elképzeléseit jelenítjük meg, ezért némelyik weboldal "érdekesre" sikerült. A honlapokra mutató linkeket és a honlapkészítés részleteit a a részletes refrenciák menüpont alatt találja meg.

2016 óta kizárólag olyan honlapot vagyok hajlandó átadni, amivel teljes mértékben egyet tudok érteni, hogy az a tulajdonosának valóban jó megoldás. Én elsősorban marketinges vagyok, tehát a fő célom, hogy a vállakozás profitot termeljen a tulajdonos számára. Kérjen egy kockázatmentes, ingyenes tanácsadást vagy tesztoldalt, és győződjön meg arról, hogy érdemes velem dolgoznia.

Kattintson bármelyik kis képre és felugrik a képgaléria!

Keresőoptimalizálás referenciák

A keresőoptimalizálás többnyire a háttérben zajlik, célja a folyamatos "ingyen reklám". Nálunk ezt sikerült is elérni, ugyanis új látogatóink 90%-a a Google keresőből érkezik. Több fontos kulcsszóra is dobogós helyünk van, megelőzzük a konkurenciánk 90%-át, azaz mondhatjuk, hogy ilyen tekintetben jobbak vagyunk náluk.

Keress(en) bennünket bizalommal, mert mi 12 órán belül válaszolunk!


Invalid Input
Neve(d): *

Kérem, adja meg a nevét!
Email címe(d): *

Kérem, helyes email címet adjon meg!
Telefonszám(od):

Invalid Input
Miben segíthetünk?

Invalid Input

2013 | Minden jog fenntartva!