Ingyenes honlapkészítés

Az általunk kínált ingyenes honlapkészítés egy korlátozott mértékben vehető díjmentes szolgáltatás, melyért cserébe csak-több kevesebb, de nem túl zavaró reklámfelületet kérünk a kész honlapon. Elsősorban nonprofit szervezetek számára találtuk ki, de bármelyik profitorientált üzleti vállalkozás is igényelheti.

Az ingyenes honlapkészítés csomagok nem rendelhetőek meg, hanem "igényelni" lehet őket. E-mailben tisztázzuk a feltételeket és a részleteket, majd a következő 10 napban elkészítjük a honlapot. Habár a honlapkészítés ingyenes, a megfelelő domainről és a tárhelyről a tulajdonosnak kell gondoskodnia.

Az ingyenesség a honlapkészítés folyamatára és a hozzá kapcsolódó alapszintű oktatóanyagok elkészítésére vonatkozik, de ha sok a tartalom, akkor sajnos nem áll módunkban a tartalmat feltölteni és/vagy frissíteni a jövőben, de az oktatóanyagok segítségével ez nem lesz probléma a tulajdonos számára sem.

Hogyan lehet /miért/ ingyenes?

Habár a legfrissebb, modern szoftverekből épül fel és szép, letisztult megjelenést kap, de nem jár a honlaphoz részletes testreszabás, azaz egyedi programozás és olyan grafikai szolgáltatás, ami a fő honlapkészítés csomagokban benne van. Általában az egyedivé alakítással megy el a legtöbb idő, így azt itt és most elhagyjuk (de bármikor továbbfejleszthető lesz a honlap).

Mi nem jár az ingyenes honlapkészítés megoldásokhoz?

Nem jár hozzá a korlátlan, ingyenes segítségnyújtás, hiszen ha sok e-mailre kell válaszolnunk, az rengeteg időt elvesz tőlünk. [A normál csomagoknál nincs korlátozás.] Nem jár hozzá ingyenes domain és tárhely, nem jár hozzá részletes, csak az alapszintű oktatóanyag, amivel már kezelni tudja a honlapját, ha szeretné.

Egyéb apróbetűs tudnivalók?

Ingyen semmi sincsen, még az ingyenes honlapkészítőknél sem. Ott is azért van ingyen valami, mert telepakolják a honlapot reklámokkal, így végülis a cég látogatói termelik a hasznot a szolgáltatónak. Sajnos sok esetben annyira elterelik az emberek figyelmét, hogy a cég által (pl. fizetett hirdetéssel) odairányított látogató is elmegy a konkurenshez, hiszen többnyire témábavágó hirdetések futnak. [ Így lesz az ingyenes honlap végül nagyon drága!:) ]

Mi is kérünk némi hirdetési felületet, de mi csak nem NEM témavágó és nem zavaró méretű képes vagy szöveges hirdetéseket rakunk fel, amit a tulajdonos nem távolíthat el egy éven belül. A honlapot kizárólag saját normális domain és profi tárhelyre telepítjük, nem kínlódunk gagyi, ingyenes megoldásokkal. (Igény esetén a tárhelyet és domaint viszonteladóként tudjuk biztosítani, melyek együttes ára kb. 5.000 Ft/év.)

Mi van tehát az ingyenes honlapkészítés csomagban?

 • Naprakész Joomla alaprendszer
 • 5 mintaoldal, egyszerű menüvel feltöltve
 • Egyszerű, könnyen kezelhető képgalériaszoftver
 • Egyszerű üzenetküldési lehetőség
 • 20 perc oktatóvideó a honlap kezeléséről (az adminfelületről)
 • Facebook beágyazási lehetőség
 • Térképbeágyazási lehetőség
 • Szerkeszthető megjelenéssablon

Mi nincs az ingyenes csomagban?

 • Domain és tárhely
 • Egyedi programozás és grafikai megoldások
 • Olyan kiegészítők, amiket csak a profi csomagokhoz adunk

 

Ezek a honlapcsomagok nem vásárolhatóak meg, nem kérhetőek korlátlan számban - ezeket igényelni kell, mert nem szeretnénk összecsapni az ingyenes csomagokat sem, illetve a sok igénylővel való folyamatosan megbeszélés is rengeteg ideig tartana. A beérkező igényléseket 3 napon belül "elbíráljuk", majd a honlapkészítés további 2-3 napot vesz igénybe.

Ha úgy érzi, hogy az ingyenes honlapkészítés csomag is megfelelő Önnek egyelőre, akkor ne habozzon, hanem kérjen tájékoztatást mielőbb, mert nem tudjuk garantálni, hogy később is elérhető lesz.

Keress(en) bennünket bizalommal, mert mi 12 órán belül válaszolunk!


Invalid Input
Neve(d): *

Kérem, adja meg a nevét!
Email címe(d): *

Kérem, helyes email címet adjon meg!
Telefonszám(od):

Invalid Input
Miben segíthetünk?

Invalid Input

2013 | Minden jog fenntartva!