Gyors, modern megoldások

Ugye nem szeretne heteket várni egy honlapra? Mi rövid határidővel minőségi honlapokat készítünk!

Garancia, felelősségvállalás

Ki szereti a kellemetlen meglepetéseket?
Mi nem! Ezért 100%-os garanciát kínálunk minden új weblaphoz.

Elismerés, profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot!

Honlapkészítés fogalomtár

Adwords

Az AdWords a Google kattintás alapú fizetős hirdetési rendszere. Ez azt jelenti, hogy csak akkor kell fizetni, ha ténylegesen egy érdeklődő kattint a honlapra, tehát nem a megjelenésért kell fizetni, mint pl. egy újsághirdetésben. Ha jó a honlap és a termék, és jó a hirdetés beállítása is, akkor szinte képtelenség vele mínuszban zárni. A hirdetések akkor jelennek meg a "normális találatok" fölött vagy mellett, ha valaki a Google keresőt használja.

AdWords kupon

A Google bizonyos feltételek között lehetőséget biztosít pl. arra, hogy az új érdeklődők ingyenes kipróbálhassák a hirdetési rendszerüket. Ilyen kupont nem lehet vásárolni, de ha érdekli Önt, vegye fel velünk a kapcsolatot és tájékoztatjuk a feltételekről. Ha bennünket választ a honlapja elkészítésre, feltételül érdeklődjön erről a lehetőségről!

Analytics

A Google által biztosított, profi, ingyenes webhelystatisztika. A beállítása csak néhány percetet igényel, ha szakember végzi el, de az adatok mélyebb kielemzéséhez (azon túl, hogy mennyein látták) széleskörű tapasztalat és szaktudás szükségeltetik.

Domain, domain átirányítás

A honlap maga a fájlok összessége, amik egy tárhelyen (egy fix fizikai címen) vannak fent. Ezt az helyet az IP cím jelöli az interneten, de hogy az embereknek ne kelljen számsorozatokat fejben tartani, létrejöttek a domain nevek, melyek a felhasználó és a tárhely közötti "legkönnyebben megjegyezhető" utat biztosítják. A honlap tehát 3 részből áll: a honlapkészítés során létrejött fájlok összessége + a tárhely, ahová ezeket felmásoltuk + a domain név, hogy a honlapot (a fájlokat) a lehető legegyszerűbben megtalálják az érdeklődők.

Frissítés, honlapfrissítés

A honlapkészítés során általában többféle szoftver közül lehet választani, ha egy-egy problémára keresünk megoldást. Mindig az aktuális elvárásoknak és a közeli céloknak megfelelően választjuk ki a szoftvereket, de a mai technika olyan gyorsan fejlődik, hogy ami a legújabb, az egy év múlva már réginek számíthat. Ebben az esetben érdemes a szoftvereket egyedileg frissíteni, ha van rá mód. A korábban átadott honlap csak nagyon ritkán lesz problémás, de a maximális biztonság érdekében érdemes legalább évente egyszer frissíteni a teljes rendszert.

Honlapkészítés

A honlapkészítés szűk értelemben véve olyan fájlok/szoftverek létrehozása, amik segítségével más emberekhez eljuttathatjuk az üzenteinket. Ez volt régen.. de ma már ez kevés! A honlapkészítés ma már csak akkor lesz sikeres, ha az összes lényeges szakterületet átfogjuk a tervezés és a kivitelezés során, mint pl. grafikai tervezés, keresőoptimalizálás, online marketing, szövegírás, linképítés, statisztikai elemzések és weblapfrissítés, stb.

Joomla

A Joomla egy nyílt forráskódú, modern, folyamatosan fejlesztett és frissített ingyenes rendszer, amelyre különböző kiegészítőkkel szinte bármilyen honlapot fel lehet építeni, legyen az közösségi oldal, fórum, webáruház, vagy akár csak egy egyszerű céges bemutatkozó honlap. A honlapkészítés egy ingyenes rendszerrel sokkal olcsóbb, de a munka közben vannak bizonyos korlátok, amik miatt a weblaptulajdonosoknak "csak a 90%-ának" lehet jó választás. Extra egyedi igények kivitelezésére nem alkalmas.

Keresőoptimalizálás / SEO

A keresőoptimalizálás a honlapkészítés teljes folyamatának egy kis szegmense, de attól élesen el is választható. A keresőoptimalizáláshoz kell egy jó honlapszerkezet, a minél bővebb, releváns (témához illő) szöveges tartalom és a profi linképítés. A keresőoptimalizálás bármikor elvégezhető, akár jóval a honlap átadása után is.

Linképítés / Rámutató link

A linképítés során az interneten, különböző honlapokra kihelyezünk egy adott honlapra mutató linkeket. Lehet ez egyetlen szó vagy sor is, de jobb esetben néhány mondatos leírást tartozik hozzá. A linképítés elvileg ingyenes, de sok időbe telik egyedileg elvégezni a feladatot, hogy szinte mindig megéri szakemberre bízni a munkát. A rámutató link egy olyan hivatkozás, ami egy másik honlapon van és valaki rákattint, akkor hozzánk jut el.

Nyílt forráskód

A nyílt forráskódú szoftverek ingyenesek, ezért a kisebb feladatokra sokkal egyszerűbb és jobb választás, mint egy egyedileg szoftver. Az ilyen rendszerek további előnye, hogy sokan értenek hozzá, a megrendelő bármikor kereshet új szakembert, míg az egyedi fejlesztésű honlapnál "oda van láncolva" az eredeti készítőhöz.

Tárhely

A tárhely lényegében az a tarólóhely, ahol a honlaphoz tartozó fájlokat megtaláljuk. Minden tárhelynek van egy IP címe, aminek a segítségével az emberek megtalálhatják az őket érdeklő honlapot, de ezek helyett a domain neveket használjuk a gyakorlatban. A honlap tehát 3 részből áll: a honlapkészítés során létrejött fájlok összessége + a tárhely, ahová ezeket felmásoltuk + a domain név, hogy a honlapot (a fájlokat) a lehető legegyszerűbben megtalálják az érdeklődők.

Viszontlinkek

Ha azt szeretnénk, hogy mások kirakjanak bennünket a honlapjukra, akkor joggal várják el, hogy mi is viszonozzuk ezt a szívességet pl. egy olyan hivatkozással, ami az ő honlapjukra mutat. A viszontlink lényegében tehát egy csere eredménye, ami mindkét fél számára előnyös lehet. Ügyelni kell arra, hogy rossz minőségű honlapra ne hivatkozzunk, mert az bennünket is gyengíthet.

Weblapfotó

A profi honlapkészítés során kiemelten fontos tekintettel lennni arra, hogy a hagyományos minőségű képek sokszor nem alkalmasak az online értékesítés támogatására, sőt kifejezetten károsak is lehetnek pl. egy webáruház esetén. A jó weblapfotó minimum 1024px szélességű, kellően éles, nincsenek benne zavaró részek (oda nem illő háttér vagy belógó más tárgyak). A jó fotókat sok esetben grafikai szoftverekkel tovább javítják. Egy ilyen profi fotó össze sem vethető egy véletlenszerűen, sietve készített fényképpel. A weblapfotó tehát minőségi kategória, attól függetlenül, hogy mit ábrázol.

Wordpress

A honlapkészítés sokkal egyszerűbb és gyorsabb, ezáltal olcsóbb is, ha már egy kész honlaprendszerre, CMS rendszerre építjük fel. A Wordpress is egy ilyen keretrendszer, ami elsősorban blogként használható, de ma már számtalan kiegészítő van ehhez is, mint a Joomlához. Személy szerint én azt gondolom, hogy a Joomla sokkal logikusabb, biztonságosabb, ezért én kizárólag a Joomlával dolgozom. (WordPress honlapjaim is voltak régen, de megszüntettem őket.)

 

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.


Invalid Input
Neve(d): *

Kérem, adja meg a nevét!
Email címe(d): *

Kérem, helyes email címet adjon meg!
Telefonszám(od):

Invalid Input
Miben segíthetünk?

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.
Szabó Júlia Ildikó

Szabó Ildikó
Az eredeti szakmámat tekintve magyartanár vagyok, ezért elsősorban keresőoptimalizálással és webes szövegírással foglalkozom. Nyelvtanilag helyes, könnyen érthető, az értékesítést segítő webszöveget írok ügyfeleinknek - továbbá általában én felelek az ügyfélszolgálatért is.

 
Nagy Gábor

Nagy Gábor
Több éve foglalkozom a honlapkészítéssel és a keresőoptimalizálással is a gyakorlatban. Olyan kisvállalkozóknak tudok segíteni, akik még nem sikeresek online. Biztos alapot és gyakorlati segítséget is adok a folyamatos online fejlődés érdekében.

Lépjen velünk kapcsolatba!
Kis-Simonka Tamás

"Bevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített."
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

 
Nemesné Emri Szilvia

"Gábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett."
Nemesné Emri Szilvia - www.holisticpulsing-tata.hu

 
Barati Richárd

"Nagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának."
Barati Richárd - www.fakivago.hu

 
Spisák Péter

"Csak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!"
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények a munkánkról
 
 
5 kérdés a honlapkészítésről

Kérdések a honlapkészítés előtt

 • 5 rövid bekezdés, hogy ...
 • ... ne verjék át mások
 • ... ne legyen félreértés köztünk
 • ... reális elvárásai legyenek
 • ... valóban pénzt keressen online
Honlapkészítés csomagok

Egyszeri díjas honlapkészítés csomagok

 • Ha már volt honlapja korábban
 • Egyéni vállalkozóknak ajánlott
 • Már egyszeri bruttó 39.8000 Ft-tól
 • Ha gyors eredményre van szükség
 • Alacsony fenntartási díj
Havidíjas honlapkészítés csomagok

Havidíjas honlapkészítés csomagok

 • Alacsony havi költségek
 • Hosszútávú, szerződéses munkakapcsolat
 • Folyamatos frissítés és fejlődés
 • Garantált látogatószám*
Honlapkészítés referenciák

Honlapkészítés referenciák

 • 8 év gyakorlati tapasztalat
 • 80+ ügyfél, 100+ átadott honlap
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Kockázatmentes választás
 • Ingyenes tesztoldal
Google keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás, SEO

 • Első helyek a Google-ben*
 • Olcsóbb hosszútávú megoldás
 • Profi linképítés
 • Kulcsszóelemzés
 • Konkurenciavizsgálat
Honlapkészítés oktatás

Honlapkészítés oktatás

 • 3-10 perces oktatóvideókat adunk
 • Még egy gyerek is megérti őket! :)
 • Kényelmes, otthoni tanulás
 • Telefonos segítségnyújtással*
 • Függetlenítheti magát

2019 | Minden jog fenntartva!