Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Keresőoptimalizálás

Google keresőoptimalizálásA keresőoptimalizálás lényege az, hogy a szöveget és a képeket úgy rakjuk fel a honlapra, hogy nem csak az emberek, hanem a keresőrobotok is "olvasni" tudják, sőt értékesnek találják az információt. Egy újsághirdetés vagy banner általában sok ember előtt megjelenik, de csak nagyon kis százalékuk érdeklődik a termék iránt. Ezzel szemben a keresőből érkező látogató minden esetben potenciális vásárló, hiszen éppen az érdekli őket, amiről a mi honlapunk szól - nekik sokkal könnyebb lesz eladni.

Korábban két vállalkozónak csináltam honlapot. Az egyiket csak az árak érdekelték, a másikat a jövőbeli eredmény is. Mit gondol, melyikükkel dolgozom azóta is együtt és melyikükről hallok csak évente egyszer, mert beéri a kevéssel is?Az alapszintű honlapkészítés eredménye
892 látogatás / negyedév
44% = 389 fő a keresőből [ingyen]


A profi honlapkészítés eredménye
12.350 látogatás / negyedév
84% = 10.362 fő a keresőből [ingyen]
 
[ A táblázat 2 db kb. egyidős honlap és hasonló kulcsszavak alapján készült. ]

 

Tény, hogy a két rendszer közül az egyik jóval többe került, de jól látszik a 13, illetve 26-szoros különbség! [A honlapkészítés ára mindkét esetben megtérült 2-3 hónapon belül, csak egyikük most havonta keres annyit az interneten, mint a másik egy évben. Nem szabad elfelejteni. A jó honlap nem kötelező költség, hanem tudatos befektetés! Új vevőket hoz és sokkal több profitot termel, mint az éves fenntartási költsége.

Tovább a kategóriában: « Honlapkészítés oktatás
Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Miben segíthetünk?

Invalid Input
Neve(d): *

Kérem, adja meg a nevét!
Email címe(d): *

Kérem, helyes email címet adjon meg!
Telefonszám(od):

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2019 | Minden jog fenntartva!